COLCHESTER, ESSEX 

Single Storey Rear Extension 

Structural Engineer: Brett Design Partnership 
Building Contractor: Stanway Building Solutions Limited 
 
This property is situated in the peaceful outskirts of Colchester, our client and their family were considering that all important extra space to accommodate their needs as they developed and grew into their forever home.  
 
As with all of us, there’s always that question in the back of our minds on how to make the most of the space available to us in our homes - whether it be the need for more space for the kids to run around, storage or for family socialising time.  
 
This property showcased a large conservatory to the rear, prior to our involvement. Mum and Dad approached us with some concepts in mind for a Single Storey Rear Extension to their family home - The “shopping list” of features, so to speak. They wished to replace their existing conservatory with a full-width Extension; this was to continue on from their current kitchen space.  
PROJECT DETAILS 

The Final Designs 

 

Our Gallery 

Our site uses cookies. For more information, see our cookie policy. Accept cookies and close
Reject cookies Manage settings